El Cloud a la teva pròpia empresa, una eina útil?

Avui en dia són moltes les hores que passem connectats a Internet. El tenim perfectament incorporat a la nostra rutina: per llegir el diari, mirar el correu, fer la compra, comprar bitllets d’avió, o participar a les xarxes socials.

En la voràgine del món digital, tots coneixem plataformes que ens permeten guardar i compartir els nostres documents personals o fotografies a la xarxa alhora que ens permeten tenir una còpia digital.

Aquests petits espais personals a la xarxa són el nostre “Cloudpersonal. Dropbox, GoogleDrive i ara també Whatsapp amb la nova aplicació web són plataformes que fan servir la tecnologia Cloud per permetre’ns accedir en tot moment i des de qualsevol lloc i dispositiu a les nostres dades de manera ràpida i fiable.

Si per a les nostres dades ens sembla que aquests serveis són ja gairebé imprescindibles, per què no començar a aplicar-los a la nostra empresa?

Gràcies als avanços tecnològics, el que abans ens ocupava espai al nostre servidor i era costós de mantenir a nivell global en tots els ordinadors ara és més simple i eficient amb el Cloud, que ens permet transmetre les dades a temps real amb total seguretat. D’aquesta manera tindràs el programari i els arxius allotjats en un servidor extern sense capacitat límit i pel qual només pagaràs segons l’ús que en facis.

Així doncs, tots els treballadors tenen accés a unes dades actualitzades en tot moment mitjançant una connexió a Internet o una xarxa privada, ja sigui per consultar documentació de l’empresa o la fitxa d’un client.

És natural que el fet de traslladar totes les nostres dades al Cloud hagi plantejat certa incertesa, però la seguretat al Cloud està totalment garantida. A més, gràcies als sistemes de backup podem garantir la integritat de les dades fins i tot en cas de caiguda del servidor.cloudbox_ilimit

A part de la flexibilitat i seguretat, el núvol també representa estalvi. L’externalització dels servidors permet millorar l’eficiència de l’organització i estalviar-se el manteniment dels sistemes, a més de poder dedicar-nos per complet a fer créixer el nostre negoci sense preocupar-nos de la infraestructura.

Etiquetat amb: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*